Marek Ztracený je absolutním vítězem. Získal hned tři ceny!

Ztracený, Marek 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz, ČTK

20. listopadu 2021 19:52

Českého slavíka v kategorii zpěvák získal Marek Ztracený, který se stal i absolutním vítězem letošního ročníku podle počtu hlasů, kterých obdržel 48.048. Co si o tom myslí?

Ztracený navíc získal cenu Nejoblíbenější píseň posluchačů Rádia Impuls, kterou se stala skladba Moje milá. Ocenění vítězům obnovené hudební ankety Český slavík organizátoři předali v pátek na slavnostním večeru v Hudebním divadle Karlín.

"Nemám slov, je to strašně příjemný pocit. Potěšila by mě i jedna cena, tak nevím, jak se mám postavit ke třem. Jsem vděčný fanouškům za hlasy i za to, že můžu s někým sdílet svoje písničky, že nám to v kapele funguje a doufám, že to bude jen lepší," řekl ČTK Ztracený.

Za obnovením Českého slavíka stojí matematik a podnikatel Karel Janeček. Ve svém projevu při dnešním předávání cen kritizoval protiepidemická opatření vlády, která podle něj měla zásadní negativní dopad na kulturu a vedla k rozdělení společnosti. "Nesmíme podlehnout tomu hroznému tlaku na očkování našich dětí proti nemoci, která je nijak neohrožuje," prohlásil Janeček.

Témata: Marek Ztracený Český slavík