Spekulace o rozchodu? Bagárová překvapila, má prý pochopení!

Makhmud Muradov a Monika Bagárová. 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. listopadu 2021 16:00

Asi nikomu se nelíbí, když si o něm lidé začnou šuškat, že v jeho osobním životě něco není v pořádku. Monice Bagárové se to v poslední době stává poměrně často. Zpěvačka si z toho ale nic moc nedělá.

Monika Bagárová je sice bezpochyby dobře finančně zabezpečená, přesto by se ale našly důvody ke stížnostem. Na malou dceru je třeba téměř neustále sama, protože z partnera je kvůli jeho netradičnímu povolání velký světoběžník. Nehledě na to, že pochází z Uzbekistánu.

Protože Makhmud Muradov není moc často doma, musí zpěvačka reagovat na spekulace o konci jejich vztahu. Opakovaně je ale vyvrací s tím, že je všechno v pořádku.

"Chápu, že lidi to zajímá a že to tak může vypadat. I sociální sítě se staly takové, že naši rodinnou fotku tam moc neuvidíte," uvedla v rozhovoru pro pořad ShowTime.

Dcera Bagárové prý naštěstí dobře ví, kdo je její tatínek. "On jí volá přes Facetime, když je pryč. Takže když třeba přišel domů, tak ho hned poznává. Blbnou spolu, všecko, ale samozřejmě je nám smutno a chybí nám," dodala.

Témata: Monika Bagárová Makhmud Muradov