Love Island zná své vítěze! Kdo si odnesl dva miliony?

Laura s Martinem, Pítr s Gabrielou a Nikol a Vilém

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

15. listopadu 2021 8:51

Finále česko-slovenského Love Islandu vyhrála Laura s Martinem. Pár si si odnáší výhru dva miliony korun, o které se Martin se svou láskou rozdělil.

Soutěž Love Island v neděli rozhodla o svém vítězi. Do finále se probojovaly tři páry ve složení Pítr a Gabriela, Vilda a Nikol a Martin s Laurou. Poslední jmenovaný nakonec u diváků zabodoval nejvíce a vyhrál.

Výhru ve výši dvou milionů korun si nakonec mohl odnést sám Martin, nebo se o ni rozdělit s Laurou. Ten si vybral lásku a peníze se rozdělily mezi oba soutěžící.

Na druhém místě pak skončil u diváků Pítr s Gabrielou a na třetím místě Nikol a Vilém.

Ačkoliv si soutěž našla v Česku své diváky, podle mnohých jde o jeden z nejhorších televizních počinů, který jsme měli tu možnost sledovat. Pořad převzatý ze zahraničí je dlouhodobě kritizován především pro naivitu jak celé show, tak i některých soutěžících.

"Možná za zvýšený obsah stupidity, která by mohla narušit divákův duševní stav a rovnováhu, se pořad uklidil do nočního vysílání, kde se vyskytují jedinci, kteří rádi riskují svoji normálnost," píše například jeden z recenzentů na serveru csfd.cz.

Jiný pořad označil za "esenci zvrácenosti", další pro změnu o soutěžících uvedl, že mají "IQ menší než automatická pračka." Celý pořad je pak hodnocen jako propadák.

Témata: Love Island