StarDance 2021: Hlaváčková obstála i bez partnera, končí Šoposká!

StarDance.

Autor: Jan Hrabě, stars24.cz

13. listopadu 2021 20:36 | Aktualizováno: 13. listopadu 2021 22:00

StarDance zažila před týdnem zemětřesení, jedenáctou řadu opustily hned dva páry během jediného kola. Zbylých sedm dvojic se na parketu objeví i dnes. Kdo půjde jako další z kola ven?

Páté pokračování letošní StarDance, věnované filmovým hitům, se neobešlo bez absence. Andree Sestini Hlaváčkové už podruhé chyběl stálý taneční partner Michal Necpál, jehož nahradil bratr Jakub.

Jako první ale zamířil na parket někdo jiný, a to konkrétně zpěvák Mirai Navrátil a Lenka Nora Návorková. Publiku předvedli jive na hudbu ze Šakalích let, od porotců zaznělo, že šlo o zatím nejlepší tanec páru. Známky daly dohromady 33 bodů.

Následně přišli na řadu právě Hlaváčková a "náhradník" Necpál, kteří společně nastudovali valčík. Navzdory tomu zazněla kritika, na tváři někdejší úspěšné tenistky se objevily i slzy. Od poroty z toho bylo 27 bodů.

Jive poté zatančili krasobruslař Tomáš Verner a jeho taneční partnerka Kristýna Coufalová. Za energický tanec obdrželi čtyři devítky, výsledkem tedy bylo 36 bodů, průběžně nejlepší výkon večera.

V polovině večera se divákům ukázali herečka Marika Šoposká a Robin Ondráček, jejichž jive ocenil porotce Jan Tománek, podle kterého z ní konečně spadla nervozita. 32 bodů. 

Pátým párem večera byli farářka Martina Viktorie Kopecká a Marek Dědík, jimž v tomto kole připadla smyslná cha cha. Od čtveřice porotců si za ni celkem vysloužili pouhých 23 bodů. 

Předposlední tanec přímého přenosu, konkrétně jive, obstarali zpěvačka Tereza Černochová a Dominik Vodička. Černí koně soutěže tentokrát nepředvedli tak oslnivý výkon, přesto z toho bylo celkem 32 bodů.

Na závěr se představili herec Jan Cina a Adriana Mašková, kteří na melodii z Moulin Rouge zatančili valčík. Zdeněk Chlopčík i Jan Tománek kritizovali nesoulad s hudbou, což se odrazilo v hodnocení - 22 bodů.

StarDance v jejím pátém pokračování po hercích Pavlu Trávníčkovi, Simoně Babčákové a Zdeňku Godlovi opustila Marika Šoposká a s ní její taneční partner Robin Ondráček. 

Témata: StarDance Česká televize