StarDance zase s absencí! Kdo bude dnes bez stálého tanečního partnera?

StarDance XI.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. listopadu 2021 10:22

Letošní řada StarDance musí být snad opravdu prokletá. Ani dnešní pokračování taneční soutěže se totiž neobejde bez absence v řadách soutěžících. Která ze známých osobností se bude muset obejít bez stálého tanečního partnera?

Na zdravotní potíže už doplatili Simona Babčáková a Martin Prágr, kteří museli po dvou absencích z kola ven, jak velí pravidla. Chyběl už také třeba Mirai Navrátil nebo moderátorka Tereza Kostková. 

Andrea Sestini Hlaváčková dnes na instagramu potvrdila, že se bude muset spolehnout na náhradníka. Už podruhé. "Michal mě opět dotáhl před cílovou rovinku, tentokrát valčíku, a teď už to musím dát zase 'sama'," konstatovala.

Bývalá úspěšná tenistka si pochvalovala podporu štábu i ostatních soutěžících. "Valčík jsem se sama začala učit minulou středu, ani s Michalem jsem ho ještě neměla stoprocentně najetej. Minule jsme měli tři a půl dne, tentokrát jeden a půl," prozradila ke spolupráci s novým tanečním partnerem.

Hlaváčková si ale věří. "My to dáme, já se totiž strašně těším, až vám to ukážeme. Miluju to, že mě někdo dělá každou sobotu tanečnicí a celá tahle prazvláštní cesta soutěží mi přináší spousty zážitků a hlavně úžasných nových lidí do života," dodala.

Témata: Andrea Hlaváčková StarDance