Nechci nikoho urážet, ale... Slováčková otevřeně o pletkách svých rodičů!

Anna Slováčková 18

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

5. května 2018 12:49

Češi si na milostný trojúhelník Felix Slováček - Dáda Patrasová - Lucie Gelemová už zvykli. Těžko se s ním ale smiřuje dcera prvních dvou jmenovaných Anička Slováčková, která tvrdí, že by byla ráda, kdyby byli rodiče spolu. Vše má však své ale.

Aféry Felixe Slováčka, jeho přítelkyně Lucie Gelemové a manželky Dády Patrasové nejsou ničím novým. Slováček tvrdí, že se s Patrasovou už téměř nestýká a ve vzduchu visí rozvod. Hovoří se také o svatbě s jeho milenkou. 

Situace je tak mezi všemi pořádně zamotaná. Ještě nedávno spekuloval milenecký pár o dětech. A ačkoliv Slováček tvrdí, že se s Patrasovou už téměř nestýká, herečka a zpěvačka nedávno zveřejnila fotografie z rodinné oslavy velikonočních svátků, na kterých se ukazuje, že může být vše jinak.

Felix přitom žije se svojí novou partnerkou již čtyři roky. Při rozhovorech se netají tím, že by ještě rád měl potomka. Jeho přítelkyně Lucie Gelemová však v dohledné době děti neplánuje, jsou ale zamilovaní a tak si prý nedokážou budoucnost představit po boku někoho jiného.

Slováček také tvrdí, že si nepřeje, aby byla jeho partnerka nazývána milenkou. Podle něj po čtyřech letech vztahu už nejde o milenku. Jsou zamilovaní a nepřeje si, aby kdokoliv urážel jeho protějšek. Jde prý o opravdový vztah plný lásky.

O poznání hůře se ale se situací vyrovnává Anička Slováčková. "Byla bych asi jako každý potomek svých rodičů ráda, kdyby byli spolu. Má to ale své ale," tvrdí.

Jak ale pohlíží na oba partnery svých rodičů? O italském příteli Dády Patrasové tvrdí, že je zlatíčko, ale přiznává, že se s ním moc dobře nezná. Oproti tomu vůči Gelemové kritikou nešetří.

"Já nechci nikoho urážet, ale neznám tu paní. Nepotřebuji ji ani znát a to mi k životu stačí,“ uvedla pro web eXtra.cz Slováčková. "Samozřejmě bych byla radši, kdyby to byl někdo jinej, ale nechci dělat zlo a kazit si karmu," dodala.

Témata: Anna Slováčková Felix Slováček Dagmar Patrasová Lucie Gelemová