Další rána pro Gotta! Je opět vážně nemocný? Jednu věc přede všemi tajil!

Karel Gott 12

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

4. května 2018 19:35

Jak vás server stars24.cz informoval zpěvák Karel Gott před několika dny opět onemocněl. Postupně se ale ukazuje, že celá situace je mnohem vážnější, než se na první pohled zdálo!

Není tomu tak dávno, co se Gott vrátil po mnoha prodělaných nemocech opět na pódia, a už je zase marod. Webu super.cz před několika dny uvedl, že zpěvák trpí virózou.

"Z důvodu virózy ruší pan Gott svůj veškerý pracovní program pro nadcházející dny," řekla Super.cz jeho tisková mluvčí Aneta Stolzová. Gott byl proto nucen zrušit svou účast na koncertu v Košicích s názvem Česko Slovenský večer, kde měl vystoupit s Marikou Gombitovou.

Gott často trpí různými zdravotními problémy poměrně často, záněty horních či dolních cest dýchacích má i několikrát do roka. To se teď ukázalo jako problém, podle Blesku totiž jeho tělo přestalo reagovat na některé typy antibiotik.

"Jelikož mu je většinou léčí jedním typem antibiotik, začal být vůči nim jeho organismus už rezistentní,“ řekl serveru dříve zdroj z Karlova okolí. "V případě současné virózy mu nasadili jiný typ léčby,“ dodal. Tato nová antibiotika dostal ve formě kapaček.

Jak se ale nyní ukázalo, zpěvák je nemocný mnohem déle, než se původně myslelo. Podle deníku Sedmička totiž marodí už od druhé poloviny dubna!

Server tak tvrdí, že Gott totiž není nemocný náhle a jen na krátkou dobu, ale už několik týdnů. Přitom zanedlouho proběhne jeho unikátní koncert v pražské O2 aréně. Vystoupení, které se uskuteční 12. června, ale může z mnoha důvodů odpadnout. Například právě kvůli nemoci. Proto uzavřely pojistku pořádající společnosti Bestsport a Karel Gott Agency, které šéfuje Gottova manželka Ivana.

Témata: Karel Gott