Naštvaný Marek Ztracený: Vyšla kniha! O něm, ale bez něj!

Marek Ztracený 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. listopadu 2021 13:31

Biografie známých osobností patří na knižních pultech k velmi oblíbeným publikacím. Taková kniha se nyní na trhu objevila i o Marku Ztraceném. Jak ale zpěvák prozradil, on sám si její existenci nepřeje.

Marek Ztracený uvedl, že se kolem něj poslední dobou dějí divné věci. Třeba o něm vychází kniha, se kterou nemá nic společného, jejímž obsahem jsou prý jen přepsané rozhovory z médií.

"Autorka, která mě kontaktovala, jestli o podobnou knihu stojím, mi na můj negativní postoj slíbila, že bude respektovat mé přání a knihu nevydá. Přátelsky jsme se rozloučili a o měsíc později ji vidím v prodeji snad na všech internetových obchodech," posteskl si na instagramu.

Hitmaker přes právníka vzkázal, že s vydáním nesouhlasí, ale to je prý tak všechno, co může udělat. "Můžu jen sledovat, jak se někdo pomocí mého jména snaží tahat peníze z mých fanoušků, kteří se navíc v knize vůbec nic nedozvědí," podotkl.

Zpěvák přitom svůj příběh plánuje knižně zpracovat, což také autorce sdělil. Fanoušky proto nabádá, aby publikaci nekupovali a počkali si na tu. kterou sepíše on sám.

"Nebude to letos, ani příští rok, ale o to to bude zajímavější, protože v následujících dvou letech se teprve udají ty nejdůležitější chvíle mého života," dodal Ztracený.

Témata: Marek Ztracený