Simona Babčáková: Co se s ní stalo a proč musela být ze StarDance vyřazena?

Simona Babčáková a Martin Prágr 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

7. listopadu 2021 8:41 | Aktualizováno: 8. listopadu 2021 21:56

Jak už stars24.cz informoval během sobotního živého přenosu, taneční soutěž StarDance opustily hned dva páry. Jeden z nich však nebyl vyřazen kvůli hlasování, ale díky pravidlům soutěže.

Po čtyřech kolech už ve StarDance vypadly tři páry. Pavel Trávníček a Veronika Lálová opustili soutěž jako první, včera pak diváci a porotci poslali domů i pár ve složení Zdeněk Godla a Tereza Prucková.

Velmi nečekaně ale v soutěži skončila i Simona Babčáková a Martin Prágr. Herečka totiž onemocněla a podle pravidel britské televize BBC, která je původním autorem soutěže, proto nemůže dál pokračovat.

Co za nemoc má televize nespecifikovala, pravidla zároveň počítají s tím, že někdo může sem tam onemocnět, Babčáková se ale nezúčastnila už dvou kol soutěže. 

Minulou sobotu nenastoupila, protože jako neočkovaná musela do karantény poté, co se moderátorka Tereza Kostková nakazila covidem. Tyto dvě absence ji ze soutěže vyřadily.

"Licenční pravidla od BBC nám nedovolují, aby v soutěži pokračovali, jedná se totiž o jejich druhou absenci. S dalším párem se rozloučíme i na konci pořadu, vyřazování musí proběhnout standardně," vysvětlila během pořadu Česká televize i na sociálních sítích.

StarDance tak navzdory peripetiím pokračuje tak, jak má. Minulou sobotu se totiž neplánovaně nevyřazovalo, právě kvůli covidu a karanténě, díky které vystoupilo méně tanečních párů. Tím, že tuto sobotu vypadla páry hned dva, se tak vše vrátilo do starých kolejí.

Témata: Simona Babčáková StarDance