StarDance dnes výjimečně opustily dva páry! Vrátila se Kostková!

Čtvrtý večer ve StarDance

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. listopadu 2021 20:15 | Aktualizováno: 6. listopadu 2021 22:03

Krátce po osmé hodině večerní začal další díl 11. ročníku taneční soutěže StarDance. Oproti minulé sobotě jsme se dočkali i klasické moderátorské dvojice s Terezou Kostkovou. Hned v úvodu ale přišla tvrdá rána v podobě vyřazení Simony Babčákové, která onemocněla. Podle pravidel britské televize BBC, která je původním autorem soutěže, proto nemůže dál pokračovat. Na konci pořadu pak vypadli Zdeněk Godla a Tereza Prucková.

Diváky v úvodu uvítala moderátorská dvojice tvořená Markem Ebenem a navrátivší se Terezou Kostkovou. V porotě opět zasedli Zdeněk Chlopčík, Tatiana Drexler, Jan Tománek a Richard Genzer.

Výrazně se ale změnilo složení tanečních párů. V soutěží zůstávají Martina Viktorie Kopecká a Marek Dědík, Jan Cina a Adriana Mašková, Zdeněk Godla a Tereza Prucková, Andrea Sestini Hlaváčková a Michal Necpál, Tereza Černochová a Dominik Vodička, Marika Šoposká a Robin Ondráček, Tomáš Verner a Kristýna Coufalová a Mirai Navrátil a Lenka Nora Návorková.

Ačkoliv už jsme viděli v rámci současné řady tři kola, po hlasování diváků a poroty vypadli zatím pouze Pavel Trávníček a Veronika Lálová. Velmi nečekaně ale v soutěži skončil i pár ve složení Simona Babčáková a Martin Prágr. Herečka totiž onemocněla a podle pravidel proto nemůže pokračovat.

Jako první na taneční parket přišli Jan Cina a Adriana Mašková, kteří zatančili paso doble. Podle Genzera měl jejich výkon jedinou chybu, a sice že neměl moc chyb. Scénicky tanec ocenila i Drexler. Od poroty si odnesli 35 bodů.

Marika Šoposká a Robin Ondráček zatančili jako druzí tango. Drexler měla poprvé pocit, že je tanec bavil, přesto se neobešel bez chyb. Tománek byl po technické stránce spokojen, chybí mu ale zpevnění těla. Porota jim udělila 29 bodů.

Třetím tanečním párem byli Tereza Černochová a Dominik Vodička, kteří se od poroty dočkali pochvaly. Chlopčík dokonce podotkl, že Černochová je ještě lepší než Vodička. Od poroty pak za tango dostali 39 bodů. Padly tak první desítky a jsou zatím nejlepší pár v letošní řadě.

Zdeněk Godla a Tereza Prucková zatančili jako další paso doble. Genzer řekl, že neví proč ho jejich tancování baví, a Drexler pochválila Pruckovou za to, co že Godlu učí tancovat. Porota jim ale udělila jen 22 bodů.

Pátým párem večera byli Tomáš Verner a Kristýna Coufalová, kteří zatančili tango. Podle poroty nebylo ideální držení těla a Genzer naznačil, že se jejich tanec rozjížděl postupně. I přesto si od poroty odnesli 36 bodů.

Martina Viktorie Kopecká a Marek Dědík zatančili jako první pár dnes večer rumbu. Podle Chlopčíka se jednalo o nádhernou choreografii, která se ale neobešla například bez rytmických chyb. Porota jim následně udělila 27 bodů.

Mirai Navrátil a Lenka Nora Návorková zatančili jako další pár tango. Podle Drexler měl zpěvák hrozné držení těla, a porota jim celkově udělila 27 bodů.

Posledním párem večera byli Andrea Sestini Hlaváčková a Michal Necpál, kteří zatančili paso doble. Podle Chlopčíka v jedné části tancování nestíhala a Tománkovi přišla místy odevzdaná. Od poroty si odnesli 31 bodů.

Ve čtvrtém kole 11. řady soutěže StarDance nakonec vypadl pár ve složení Zdeněk Godla a Tereza Prucková.

Témata: StarDance