Nejen Kostková! Covid zasáhl další důležitou osobu ve StarDance! Co bude dál neví ani štáb!

StarDance XI. 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. listopadu 2021 10:59

Taneční soutěž StarDance narušila pandemie covidu. Už minulý týden musela televize měnit podmínky a pravidla, vyměnila moderátorku a někteří tanečníci se nezúčastnili. Co bude dál nikdo neví, překvapivě ani štáb pořadu!

Minulý sobotní přenos byl covidem výrazně poznamenán. Nevystoupily na něm všechny páry ani moderátorka Tereza Kostková! Ačkoliv by se mohlo zdát, že se o týden později situace uklidnila, opak je prý pravdou.

"Nakazil se člověk, který se má ze své pozice dost intenzivně stýkat s téměř všemi účinkujícími," píše server extra.cz s odkazem na zdroj ze štábu. A to by situaci mohlo pěkně zkomplikovat.

Už minule muselo jít do karantény několik soutěžních párů, protože nebyli očkovaní. Spekulovalo se sice, že by se aspoň Kostková mohla už dnes v televizi objevit, otázkou ale je, zda je to reálné.

Podle hygienických pravidel lze opustit izolaci 14 dní po pozitivním testu, a taková doba do soboty neuplyne. Jestli se tedy s Kotkovou potkáme není jasné.

Překvapivě ale o situaci nic neví ani štáb! "Trochu je tu napětí. Nic nám tu k tomu neřeknou, lidi se o tom mezi sebou pomalu bojí mluvit. Ví se, že kdyby znovu udeřil covid, už může být problém s pravidly, které určuje licence pořadu," tvrdí zdroj serveru.

Témata: StarDance