Daniel Landa v nemocnici: Operace a šrouby v ruce!

Daniel Landa 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. listopadu 2021 9:55

Velká nepříjemnost potkala v posledních dnech Daniela Landu. Ostrý rocker skončil v nemocnici a přiznal, že mu musely být voperovány šrouby do ruky. Co se stalo?

Daniel Landa je v boji s koronavirem nadále zastáncem přirozené imunity a své fanoušky se snaží všemožně podporovat v tom, aby pro její udržování něco dělali. Sám se ale v uplynulých dnech nemohl jedné takové ozdravné akce zúčastnit.

Lidem se místo toho na sociální síti ozval z lůžka pražské motolské nemocnice. "Přátelé, šrouby byly instalovány do ruky po malé nehodě, takže jsem nemohl být s vámi ve vodě, ale už se na vás hrozně těším a příští týden už tam určitě budu," uvedl bez dalších detailů.

Známý zpěvák musel vynechat plánované otužování, možná to tak skončí i přšítě. "Nevím, jestli budu moci vlézt do vody, ale základ je ledová voda, to je nejlepší vakcína," dodal. 

Právě FN Motol přitom na twitteru upozorňuje na důležitost očkování proti koronaviru. V tuto chvíli má 57 hospitalizovaných s covidem. "Naprostá většina hospitalizovaných je neočkována! 100% nemocných v nejtěžším stavu s podporou funkce plic je NEočkováno," poznamenala nemocnice.

Témata: Daniel Landa