ROZCHOD! Kazma je po pěti letech bez přítelkyně!

Kazma s Andreou

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

3. listopadu 2021 21:44

Komik a moderátor Kamil Bartošek alias Kazma a jeho partnerka Andrea Kalousová se rozešli. Oba to oznámili na svých instagramových účtech, důvody ale neuvedli.

Oba ve svém prohlášení svorně uvedli, že nemají ve zvyku ventilovat své soukromí a neví, jak začít, považovali ale za důležité veřejnosti svůj rozchod oznámit.

"Já byla tak nějak trochu vždycky na průšviháře a tak není divu, že mě sbalil ten největší. Frajírek, říkala jsem si tehdá. Přesně tak mi totiž připadal. Jenže já se sekla, protože jsem zjistila jak skvělej kluk se za těma černejma brejlema doopravdy skrývá. Miluju ve svém životě drive, smích, harmonii a lásku. A tohle všechno jsem díky Tobě měla. Mohli jsme být tisíce kilometrů od domova, ale ja se s Tebou nikdy nebála a cítila se v bezpečí. A tak jsem se cítila po celých krásných 5 let," napsala Andrea.

Poté, co zavzpomínala na některé chvíle jejich vztahu, ale přišla studená sprcha. "Vnímám totiž, že se to netýká pouze nás. Jste tu totiž i vy. Vy, co jste nám fandili od našich počátků. A přesně kvůli tomu cítím potřebu se vyjádřit k otázce, kterou nám teď, tak často pokládáte. Nebylo to vůbec jednoduché rozhodnutí, ale došli jsme ke společnému závěru náš vztah po 5 letech ukončit," napsala bez podrobností.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Angie (@andrea.kalousova)

Podobně se k rozchodu vyjádřil i Kazma. "Nikdo nám na začátku moc nevěřil. Ty, hodná holka a já, ten grázl. Kráska a zvíře. Predikovali nám týdny a vidíš, bylo z toho nakonec nádherných pět let plných lásky a dobrodružství. Hodně jsme toho spolu zažili, procestovali i ustáli. Přes naše bláznivé životy plné možností jsme si vždycky byli věrní a měli se rádi. Nikdy jsme na sebe nebyli zlí, nikdy se hloupě nehádali a vždy si jeden druhého vážili a chovali k sobě vzájemnou úctu. Jsem za to na nás oba moc pyšnej. Nebyl den, kdy bych se za tebou netěšil domů," uvedl v začátku svého vyjádření.

I on se následně zamyslel nad tím, co vše pro něj jeho partnerka znamenala. Pak ale také oznámil, že jejich vztah skončil. "Díky všem, kdo jste v nás věřili, měli nás rádi a viděli v nás naději. Láska má mnoho podob a v životě občas přijdou chvíle, kdy musíme opustit starý svět, a hodně věcí a lidí ztratit, abychom znovu našli sami sebe. Všechno zvládneš. Všechno, co budeš v životě chtít, dokážeš. Všechno máš v sobě. A najdeš si skvělýho kluka. Lepšího, než jsem ti byl kdy já. Nepochybuju o tom, protože to dobré se přitahuje. A ty jsi nejlepší holka, kterou znám," uvedl.

Témata: Kamil Bartošek alias Kazma