Aňa Geislerová: Rozčarování kvůli konci Bohemia Energy! Nesedla si s novou firmou!

Aňa Geislerová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. listopadu 2021 11:15

Aňu Geislerovou potkal osud dalších stovek tisíc lidí, kteří kvůli ukončení činnosti přišli o dodavatele energií. Herečku ovšem nepotěšil ani přístup firmy v režimu DPI. Co ji naštvalo ze všeho nejvíce?

Geislerová přiznala, že byla odběratelem plynu z Bohemia Energy. "No. Špatná volba. Špatný konec. Zoufalství pro tisíce lidí," konstatovala a pak teprve přešla k tomu, co ji opravdu trápí.

Konkrétně si postěžovala na svého dodavatele poslední instance s tím, že se už týden marně snaží dovolat někomu z této firmy. Na druhém konci drátu se ale vždy jen ozve robot s výzvou k uzavření smlouvy na webu.

"Já chci, abyste se mnou mluvili. Chci, aby mi někdo zvedl telefon! Chci, aby mi někdo vysvětlil, co ta astronomická čísla mají znamenat a proč je mám dát někomu, kdo nemá ani tu slušnost se mnou mluvit?" ptala se herečka.

"Ano, chápu, že vám volá hodně lidí, ale co jste čekali? Je to zoufalá situace a vy investujete čas na nahrání stupidního robota místo proškolení pár operátorů. Nefunguje to," poznamenala.

Geislerová si sice pamatuje, že od firmy dostala cenu za film, ale nyní je zklamaná. "Komunikace je základ. Na tom se asi shodnem? A tuhle situaci jsme si nikdo dobrovolně nevybral, ale já vám mám posílat svoje peníze, vy na tom asi tratit nebudete, tak mohla bych poprosit o normální komunikaci s někým, kdo se stává vaším zákazníkem? Děkuju," dodala.

Témata: Aňa Geislerová Bohemia Energy