Po ostudě přišel zvrat! Co je mezi Koptíkem a Gregorovou?

Ondřej Koptík a Hana Gregorová 8

Autor: Lelková, stars24.cz

3. května 2018 19:59

Hana Gregorová (65), vdova po Radkovi Brzobohatém (†79), dala jasně najevo, že její vztah s mladým kolouškem Ondřejem Koptíkem (33) je u konce. Po ostudných hádkách na veřejnosti a ponižování Hany, to vypadalo jako rozumný krok. Po přiznání Koptíka, který bral tvrdé drogy a skončil na psychiatrii, se ale něco změnilo!

Již dříve bulvár informoval o zvěstech, že jsou zase spolu, což se nelíbí synovi Ondřejovi Brzobohatému. Místo sekání dobroty v psychiatrické léčebně v Havlíčkově Brodě, byl ale Koptík vyhozen za vulgaritu. Avšak i tak ho Hana Gregorová podržela.

Po nalezení marihuany v Koptíkových věcech a přiznání i tvrdších drog, jako jsou pervitin či kokain mu nic jiného nezbylo, než s tím začít něco dělat! Proto se rozhodl podstoupit léčení, již po pěti týdnech byl ale vyhozen a jeho léčba ukončena. „Když na konci ledna Koptík nastoupil na léčbu, Gregorová za ním pravidelně jezdila. Pekla mu štrúdly. A prvních čtrnáct dní, během kterých noví klienti nemohou přijímat návštěvy, mu aspoň denně volala a také za ním jezdila. Aspoň zdálky a přes plot na něj lascivně ukazovala jazyk, naznačovala, že ho líbá,“ svěřil se zdroj z psychiatrické léčebny serveru Extra.cz

Doktoři tvrdí, že i kdyby dokončil šest týdnů, stejně je to málo na zotavení. Proto šlo spíš o divadélko pro Gregorovou, která si to dala podmínkou pro jeho návrat. Na úplné vyléčení ze závislosti na drogách by musel podstoupit léčbu dlouhou nejméně tři měsíce.

Témata: Hana Gregorová Ondřej Koptík Ondřej Brzobohatý léčba Drogy