Jiří Krampol na dně? Zasáhla ho smrt v rodině!

Krampol, Jiří 5

Autor: Lelková, stars24.cz

3. května 2018 15:59

Místo toho, aby se těšil z dobrého zdraví, skoro v osmdesáti letech, Jiří Krampol (79) truchlí. Před nedávnem mu totiž zemřel první švagr Ivan Snížek (†85) na zápal plic. Nejen že to byla rodina, ale i dobrý kamarád a bratr televizní hlasatelky Jany Fořtové (71).

„Je mi to líto,“ řekl deníku Aha!. I přesto, že měl Jiří Krampol ještě dalších několik stoupenců, přeci jen švagr a manželka to byli první a na to se nezapomíná. Manželství jim krachlo poměrně brzy a Jiří to vysvětluje „byli jsme moc mladí, tehdy jí bylo sotva osmnáct.“

Ivan Snížek byl vyučený pletař a působil v Pleasu v Havlíčkově Brodě. Po postavení se vojsku z Varšavské smlouvy na tom nebyl moc dobře, situace se u něj zlepšila až po revoluci v roce 1989.

„Ivan uměl jazyky a byl šikovný, tak za ním po revoluci přišli, aby dělal ředitele. Byl oblíbený. Dočkal se satisfakce, cestoval pak po celém světě, své práci rozuměl,“ konstatuje Krampol. Na pohřeb bratra bohužel Krampolova bývalá žena Jana Fořtová dorazit nemohla, žije již třicet let v Austrálii a do Česka přiletí až v létě.

Témata: Jiří Krampol smrt rodina