Agáta Hanychová: Rychlý konec v show Like House! Jak ho vysvětlila?

Agáta Prachařová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. října 2021 13:43

Nečekaně brzy skončila anabáze Agáty Hanychové v reality show Like House, která sice pokračuje, ale už bez ní. Moderátorka a někdejší modelka potvrdila svůj konec na sociálních sítích.

Hanychová naznačila, že televize Prima s jejím předčasným odchodem počítala. "A jsem doma podle plánu," napsala s tím, že šlo o jednu z nejlepších zkušeností. 

"Tihle mladý lidi, ač si o nich myslíte, že co dělají nedává smysl a je to jen plýtvání časem, tak ti všichni jsou vzory vašich dětí, a teď už i vzorem mým," pokračovala na instagramu.

Slavná maminka připomněla, že zatímco za jejího mládí se nadávek dočkala maximálně na ulici, dnešní influenceři čelí neustále nějakým soudům ze strany lidí se skrytou identitou na internetu. 

"I přesto šli do této show, aby vám i mě dokázali, že jsou to opravdu osobnosti a můžou být vzory vašich dětí, protože každá osoba v domě je něčím výjimečná, inspirující, a ještě ke všemu fajn člověk. Šla jsem do téhle show se strašnými předsudky, ale bylo to fakt super, a jsem ráda, že jsem se od nich učila a inspirovala," dodala Hanychová. 

Témata: Agáta Hanychová