Tereza Kostková ve StarDance: Kdo ji nahradí? Padlo první jméno, má to ale háček!

StarDance XI. 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

28. října 2021 10:01 | Aktualizováno: 28. října 2021 14:03

Sobotní vysílání StarDance se noří do stále hlubších problémů. Poté, co moderátorka Tereza Kostková ohlásila, že je covid pozitivní, se začalo spekulovat o tom, jestli toto kolo vůbec proběhne, a pokud ano, v jakém složení. Nyní aspoň začíná být jasno, kdo by herečku nahradil.

Podle dostupných informací by Kostkovou mohl nahradit moderátor Aleš Háma. Televize zájem o něj potvrdila, zatím se ale netuší, jestli bude mít negativní test.

"Aleš Háma je určitě jednou z variant, ale chceme, aby všichni měli negativní PCR test. I u Aleše tak čekáme na výsledek testu," řekla serveru super.cz tisková mluvčí České televize Karolína Blinková.

Dosud ale není jasné, jestli je Kostková jediná nakažená. Na testy čekají i další páry, a neočkovaní účinkující jsou v karanténě. To se aktuálně týká pěti párů.

Není proto jasné, zda Andrea Sestini Hlaváčková a Michal Necpál, Mirai Navrátil a Lenka Nora Návorková, Simona Babčáková a Martin Prágr, Marika Šoposká a Robin Ondráček a Tereza Černochová s Dominikem Vodičkou v sobotu vůbec vystoupí.

Jednou z variant tedy je, že na parketu uvidíme pouze očkované páry. Jisté naopak je, že se už neobjeví Pavel Trávníček s taneční partnerkou Veronikou Lálovou, kteří minulou sobotu vypadli.

Ačkoliv televize veřejně nehovoří o nejhorším scénáři, bezpochyby je na stole i varianta, že přímý přenos tuto sobotu neproběhne vůbec. Je otázkou, zda by to vzhledem ke komplikacím a ochraně zdraví účinkujících nebyla nejlepší možnost.

Témata: StarDance Tereza Kostková Aleš Háma