Co bude se StarDance? Scénářů je více, možná nevystoupí všichni!

StarDance XI.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. října 2021 11:30

Zhoršující se epidemická situace se zrcadlí i v aktuálním dění kolem StarDance. Vysílání sobotní epizody jedenácté řady soutěže je kvůli koronaviru v ohrožení. S jakými plány momentálně pracuje Česká televize?

Jasno je momentálně o jediné věci, víkendový přímý přenos bude bez Terezy Kostkové, u které testy potvrdily onemocnění covid-19. Testování se kvůli tomu podrobí i další účastníci. "Tým pořadu aktuálně pomáhá zajistit PCR testy všech, kteří byli v sobotu na place," uvedla ČT na facebookové stránce pořadu.

Výsledkům následně bude uzpůsoben scénář sobotního přenosu. "V tuto chvíli existuje více verzí, včetně té se zapojením jen těch tanečníků, kteří nebudou muset do povinné karantény," přiznala televize.

Produkce dále ujistila, že při natáčení jsou dodržována veškerá platná pravidla. Během přenosu sice respirátory neuvidíte, jinak jsou ale mimo natáčení povinné ve všech prostorách. Nad rámec opatření pak musí mít štáb, účinkující i všichni diváci negativní test, a to i očkovaní. 

StarDance XI má za sebou zatím jen dva večery, přičemž o uplynulém víkendu se poprvé vyřazovalo. V soutěži skončili herec Pavel Trávníček a jeho taneční partnerka Veronika Lálová.

Témata: StarDance Česká televize