Pavel Trávníček našel u lidí zastání! Ze StarDance odešel se ctí!

Pavel Trávníček a Veronika Lálová 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

24. října 2021 10:51

Prvním, kdo opustil letošní ročník StarDance, je známý herec a moderátor Pavel Trávníček. Přesto si neutrhl ostudu, naopak lidé jeho účast ocenili!

"Komu z nás to bude v 70ti takhle tancovat ? Tráva je Jura. Je to borec, že do toho šel," vysekl herci poklonu jeden z diváků. "Pavel je prostě princem a jak mu Veronika zanechala střevíček bylo nádherné, všechny nás přenesli v čase a nechali nás se zavzpomínat a zasnít se," vzkázala další.

"Krásně jste tančili, na to, kolik p. Trávníčkovi je, klobouk dolů," ocenila další divačka. "Velký respekt k tanečním výkonům v jeho věku," vzkázala na facebooku další fanynka pořadu.

"Pane Trávníčku smekam, když jsem se dozvěděla že budete soutěžit docela jsem se děsila, ale moc mile jste mne překvapil tancem, elánem i vašim chováním a charisma. Veronika byla skvělá jako vždy. Po prvním kole jsem se stala vaší velkou fanynkou. Bohužel to dneska nevyšlo ale nevěstě hlavu, tančili jste se ctí a stačil i mladším kolegům," ocenila Trávníčkovu noblesu další divačka.

"Pan Trávníček je pro me stejně frajer, smekám, nezvládla bych žádný z tanců," vzkazuje další. "Oba tance dal velmi obstojně. A obdiv, že do toho šel. Já jestli v jeho věku budu takto pohyblivá, budu ráda," ocenila herce jiná fanynka.

"Klobouk dolů před tím, že do toho vůbec šel. Nebylo to špatné vzhledem k věku, ale myslím, že se mu muselo ulevit..." říká jiná divačka. "Každopádně už jenom zkušenost že se pořadu Pavel zúčastnil bude mít určitě nádherný vzpomínky děkuji za krásný tanec," vzkazuje další.

Témata: StarDance Pavel Trávníček