Změna ve StarDance: Nedorazí dvě hlavní hvězdy! Co se děje s Jiřinou Bohdalovou?

Jiřina Bohdalová na červeném gauči u Jana Krause. 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

23. října 2021 12:03

Populární herečka Jiřina Bohdalová měla mít nabitý podzim. Například se měla dnes večer zúčastnit StarDance a za pár dní mohla převzít z rukou prezidenta státní vyznamenání. Z obojího ale sešlo. A podle posledních informací se dnešního tanečního večera nezúčastní ani druhá očekávaná hvězda, Jiří Suchý.

Vedoucí Kanceláře prezidenta republiky Vratislav Mynář ve čtvrtek oznámil, že předávání vyznamenání se odkládá na neurčito, takže ocenění si budou muset na metály počkat. Mezitím alespoň unikla do médií některá jména. Víme tak, že na Hrad mají výhledově namířeno i hvězdy českého šoubyznysu.

Herečka Jiřina Bohdalová, která letos oslavila již 90. narozeniny, měla od prezidenta republiky obdržet Řád Bílého lva I. třídy. Ceremonie sice byla odložena, o své ocenění ale nepřijde. Dostane jej zkrátka později.

Co je však znepokojivé je další zrušená akce, a sice dnešní soutěžní večer ve StarDance. I toho se totiž Bohdalová měla zúčastnit, nakonec se tak ale nestane. A v tomto případě nejde o to, že by byla událost zrušena. Účast odvolala sama herečka.

Proč? Podle dostupných informací herečka onemocněla. "Paní Bohdalová je nemocná," řekl serveru Super.cz manažer StarDance Daniel Maršalík.

Server Aha ale uvádí, že nejde o jedinou akci, kterou herečka odvolala. "Podle dalších informací měla Bohdalová zrušit i závazky v divadelních představeních, prý se necítila zdravotně dobře," tvrdí server.

Herečka si přitom podle serveru měla zatancovat s Jiřím Suchým, kterému bude dnešní večer věnován. To se ale nestane a kýženého vystoupení dvou hvězd českého šoubyznysu se nedočkáme. To zřejmě nadělalo vrásky i producentům pořadu, kteří tak s tímto tancem počítat nemohou. 

A to nejen kvůli absenci Bohdalové. Večera se totiž nezúčastní ani druhá očekávaná hvězda. Spoluzakladatel divadla Semafor má totiž dnes divadlo.

Témata: StarDance Jiřina Bohdalová Jiří Suchý