Nemoc ohrožuje průběh StarDance hned v úvodu! Kdo ulehl po prvním přenosu?

Simona Babčáková

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. října 2021 17:00

Nová, v pořadí již jedenáctá řada StarDance teprve začala a už jsou hlášeny první nepříjemnosti. Další průběh ohrožuje nemoc jedné z účastnic, naštěstí nejde o koronavirovou nákazu. Z té měla produkce největší obavy.

Nemoc se projevila u Simony Babčákové, jakmile prý opadl adrenalin z prvního přenosu. "Začalo mě bolet v krku a pak to sedlo na průdušky. Pak dorazila i rýma a zvýšená teplota a parta příznaků byla celá," uvedla s tím, že jde u ní o běžný průběh prochlazení. 

"Je o mě nadstandardně postaráno. Cítím podporu mnoha lidí. I konkrétní pomoc. Třeba mi došla tymiánová mast, dala jsem to na facebook a druhý den ráno už mi ji jedna ochotná žena přivezla. Tohle miluju, když funguje společenství," svěřila se herečka.

Testy na koronavirus měla prý negativní, i proto už vyhlíží sobotu. "Do té doby se budu šetřit a dovolím svému tělu se se vším vypořádat," slíbila na závěr. Optimistou je i její taneční partner.

"Vůbec nepochybuji o tom, že to Simča nezvládne. Máme od sebe týden pauzu a už teď si myslím, že jí parket, tanec a já tak chybí, že to v sobotu rozjede," řekl Martin Prágr. 

Témata: Simona Babčáková StarDance