Kazma utřel! Místo Ferrari dostane peníze!

Kamil Bartošek alias Kazma

Autor: Švandová, stars24.cz

2. května 2018 14:12

Auto, které známý mystifikátor Kazma (32) použil při fingované nehodě na Leoše Mareše (42) je na prodej! Vypadá to, že se vozu potřebuje zbavit, proto je cena vozidla dost pod cenou. V hodnotě vozidla však není zahrnuta trčící kláda z čelního skla.

Jeden ze čtenářů webu Extra upozornil na zveřejněný inzerát zaměřený na prodej automobilu. V inzerátu stálo: „Prodám VW Polo rok výroby 2007, černá metalíza, obsah 1.4 TDi… Auto je zachovalé, v dobrém stavu, má pouze poškozené čelní sklo u spolujezdce. Spadl na něj nešikovně strom při překládce dřeva. Dřevěný kmen není součástí inzerátu."

Pro případný zájem se lidé mají obrátit na jistého pana Bartošku. Při rychlém jednání je možné domluvit se na slevě z původní nabízené ceny 110 tisíc korun.Už teď se vám to zdá divné? Říká vám něco příjmení Bartošek? No ano je to přeci rodné příjmení našeho známého komika Kazmy.

Inzerát totiž není nic víc, než další provokace samotného baviče. Na fotkách se totiž objevuje číslování 1/10, které používá Leoš Mareš (42) ve svých IG stories. Už jen inzerát s kmenem v čelním skle je sám o sobe vtip. Proč na sebe zase upozorňuje?

Moderátor s ním totiž nesouhlasí v jedné hlavní věci a to je, že na Ferrari Kazma nemá nárok, stojí si za tím, že sázku neporušil, rival to však nechce přijmout a proto stále provokuje a snaží se získat to na co má podle jeho názoru právo. Leoš mu totiž překazil plány a to se mu momentálně moc nehodí.

Témata: Kamil Bartošek alias Kazma Leoš Mareš