Tereza Maxová otevřela svůj luxusní resort! Na tyhle ceny by ale Češi vydělávali pěkně dlouho!

Tereza Maxová 11

Autor: Lelková, stars24.cz

2. května 2018 21:05

Česká modelka Tereza Maxová (46) si společně se svým manželem Oymenem Burakem (44) otevřeli luxusní resort na pobřeží Egejského moře. Ubytování sice funguje již delší dobu, ale oficiálního otevření se dočkalo až teď. Pokud chcete zavítat na dovolenou zrovna sem, budete si ale muset dlouho šetřit.

Nic z toho by se krásné modelce nepovedlo, kdyby její manžel nebyl developer. V luxusním resortu, který nese název Six Senses Kaplankaya, mají hosté soukromou pláž, wellness a fitness centrum, ale i lekce jógy a nejrůznější procedury. Můžete si zde naplánovat i svatbu.

Avšak ceny se zde pohybují velmi vysoko. Málokdo má možnost se zde ubytovat, cena za jednu noc pro dva dospělé činí „pouhých“ 300 euro. Ovšem je zde i snídaně, klimatizace a nejrůznější moderní vychytávky, ale čtyřčlenná rodina by tu nechala pěkný balík.

Resort se nachází v městě Milas v Turecku na pobřeží Egejského moře zhruba 48 kilometrů od nejbližšího letiště a 84 kilometrů od města Bodrum. Z letiště je zajištěná doprava autem, jachtou či vrtulníkem. Záleží na chuti a náladě ubytovávaného.

Témata: Tereza Maxová Turecko Six Senses Kaplankaya modelky