Petr Nárožný prozradil, jak získat popularitu!

Petr Nárožný, český herec, moderátor a bavič. 2

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

9. října 2021 10:31

Herec Petr Nárožný na hereckou kariéru nezanevřel. Dostal roli v seriálu, a jak sám prozradil, právě televize je potřeba k úspěchu.

Nárožný v Českém rozhlase zavzpomínal na kolegu Miloše Kopeckého. "Jednou byl v takové té své nenáladě, smutný, špatně naladěný a povídá mi: Pane Nárožný, víte, co je hrozné? Takových let jsem hrál v ABC komedie, pak jsem šel na Vinohrady a i tam odehrál dost velikých rolí. Ale ani pes po mně neštěkl a nikdo mě neznal. Pak jsem natočil Nemocnice na kraji města a stal se díky tomu doktorovi populární, že mě zná celý národ. To je trošku hrozné, že?" cituje herec.

Podle Nárožného divadlo zajímá tak dvě procenta populace. "Dva lidé ze sta chodí pravidelně do divadla. A když řeknete, že to není možné, že vy chodíte každý měsíc, naproti vám je soused, který byl naposledy na Bajajovi se školou. A poměr muži-ženy je podle mého soudu osm žen, dva muži. A dal bych hlavu na špalek, že ti tam byli dovlečeni," dodal.

Nárožný tak vysvětlil, popularity v Česku lze dosáhnout především díky účinkování v televizi. Ačkoliv divadlo mohou lidé považovat za vznešenější, než donekonečna se opakující seriály, slávu jeho hercům nepřinese v takové míře, jako právě televize.

Témata: Petr Nárožný