Koho bude volit? Tomáš Klus prozradil, komu dá hlas, navíc něco slíbil!

Tomáš Klus 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. října 2021 9:59 | Aktualizováno: 8. října 2021 22:22

Mnozí lidé si neradi nechávají radit od umělců, skoro je i odrazuje, když některý z nich projeví vůči někomu své sympatie. Tomáš Klus se rozhodl na to nehledět a prozradil, komu odevzdá svůj hlas.

Písničkář na instagramu potvrdil, že bude volit koalici Pirátů a Starostů. "Potkal jsem Víta Rakušana a byl bez hlasu. Řekl jsem mu - dám vám můj - a došlo mi, že to myslím vážně," svěřil se.

Na předsedovi Starostů mu mimo jiné imponuje, že má s politikou zkušenosti už od komunální úrovně. Rakušana také označil za "politika havlovského typu".

"Čekal jsem na někoho, kdo se mě zaSTANe, kdo mi uleví a nechá mě dělat mou práci a poslání - spojovat lidi hudbou, neštěpit je, nesoudit proto, že volím jinak. Proto volím svého zástupce pro věci politické. Aby se dohodl, dohadoval i dohádal za mě," vysvětlil hudebník.

V návaznosti na to Klus fanouškům slíbil, že na koncertech končí s politikou. "Na čtyři roky," prohlásil a podotkl, že třináct let během vystoupení burcoval, apeloval a komentoval politické dění. 

Rakušana však na závěr varoval, že umí být dotěrný. "Budu ho konfrontovat s tím, že jsem/nejsem spokojen s jeho prací, plněním programu a po něm budu chtít vysvětlení, proč něco jde/nejde," dodal.

Témata: Tomáš Klus Vít Rakušan (STAN) volby 2021