Šafářová o příjmení po utajené svatbě: Teď jsem Lucie...

Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová ukázali dceru Leontýnku 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. října 2021 10:37

Na české sportovní scéně asi momentálně není slavnějšího páru, nyní již manželského. Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec si v září řekli "ano". Co nyní k okolnostem svatby prozradila někdejší tenistka?

Bývalé grandslamové finalistce a někdejšímu kapitánovi hokejové reprezentace se povedlo veselku dokonale utajit. Proto jsou jejich fanoušci stále hladoví po informacích, které si jejich manželství týkají.

Šafářová tak například prozradila, jaké jméno bude mít v občance. Je totiž dobře známo, že Plekanec už jednu manželku Lucii, herečku a zpěvačku Vondráčkovou, měl.

"Lucie Plekanec Šafářová," prozradila tenistka deníku Blesk, která to dle svých slov pečlivě promýšlela. "Tím, že hodně cestujeme do zahraničí, tak mi to přijde takové kratší a jednodušší," vysvětlila. 

O snubním prstýnku pak prohlásila, že jde o poměrně obyčejný zlatý šperk s diamanty. Všechny naopak zaskočila její odpověď ohledně svatební cesty. "My jsme hodně cestovali přes léto, takže jsme si ji tak trochu odbyli už předem. U nás je totiž všechno vzhůru nohama," dodala Šafářová.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec