Agáta Hanychová v reality show: Budu jako uragán, slibuje!

Agáta Hanychová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. října 2021 17:00

Reality show jsou mezi diváky velice oblíbené, nabídku objevit se v jedné z nich přijala v těchto dnech Agáta Hanychová. Jak nečekané televizní angažmá v pořadu Like House vysvětlila fanouškům?

Agáta Hanychová zmínila, že je máma, ale šoubyznys je zároveň její práce. "Vím, kde je moje místo a svoje děti miluju nejvíc na světě. To ale neznamená, že jako máma musím sedět doma za pecí a fňukat, že se už nemůžu prát o svoje místo na slunci," napsala na instagramu.

Modelka a moderátorka chce předvést, že sociální sítě nejsou jen doménou nejmladší generace. Zdůraznila také, že mámy už v dnešní době rozhodně nemusí sedět doma a starat se o domácnost. 

"Tenhle svět už dávnou nepatří jen chlapům a ruku na srdce: psali byste nějakýmu chlapovi, že když má děti, nemůže dělat práci, která ho baví a zároveň živí jeho děti? Moje práce je šoubyznys a dělám ho naplno, jako všechno do čeho se pustím," pokračovala dcera Veroniky Žilkové.

"Ti z vás, kteří mě znáte, víte, že jsem uragán. Možná nejsem dokonalá, ale vždycky jsem to já. Budu radši, když mi budete fandit a podporovat za to jaká jsem, než abyste mě milovali za to jaká nejsem," dodala Hanychová.

Témata: Agáta Hanychová