Monika Absolonová: Hlasitý pláč kvůli filmu o Gottovi?

Karel Gott s kolegyněmi Monikou Absolonovou a Ilonou Csákovou. 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. října 2021 10:40

Již zítra dorazí do kin dlouho očekávaný dokument Karel o legendárním zpěvákovi Karlu Gottovi, od jehož úmrtí uplynuly před pár dny dva roky. Co na snímek říká jedna z jeho kolegyň?

Monika Absolonová sice nebyla přítomna na pondělní slavnostní premiéře, ale zařídila si, že film mohla vidět s předstihem. Podle svých slov na něj pak dva dny intenzivně myslela.

"Není to proto, že jsem měla tu čest Karla poznat osobně. Je to pro důležitost Karla v našich životech. Ať chceme nebo ne, byl, je a už navždy bude součástí našich životů. Nebyl jen zpěvákem, ale osobností, kterou jsme všichni znali, symbolem, který nás doprovázel," uvedla na instagramu.

"V dnešní době víc než kdy dřív se člověk obrací k dobru a lásce. A to byl Karel, výjimečný zpěvák, osobnost, ve které se snoubilo dobro a láska. A přestože film zachycuje jeho poslední rok života a Kája je v něm už velmi křehký, tak cítíte tu sílu, kterou měl, a odhodlání," podotkla zpěvačka. 

Absolonová dokumentární film všem fanouškům doporučuje. "Moc se těším, až vyjde na DVD i s bonusy a taky proto, že budu moci konečně plakat nahlas," dodala. 

Témata: Karel Gott Monika Absolonová