Rána pro Česko! Zpěvák bojující v Eurovizi Mikolas Josef je vážně zraněný!

Mikolas Josef

Autor: Švandová, stars24.cz

30. dubna 2018 11:19

Český zpěvák Mikolas Josef (22), který nás má reprezentovat v pěvecké soutěži Eurovize se vážně zranil při nacvičování na vystoupení! Jak na tom zpěvák je? A zvládne se i přes zranění soutěže účastnit?

Mikolas Josef (22)Český zpěvák, který byl zvolen do výběru soutěže Eurovize,už dnes od rána trénoval a připravoval se na vystoupení, které má proběhnout 8.května, to se mu ale stalo osudným. Při nacvičování na tento důležitý večer se zranil, jeho vystoupení totiž obsahuje přemety. Jeden z přemetů Mikolas nezvládl a poranil si páteř.

Pro zpěváka okamžitě přijela záchranná služba, která ho převezla do jedné z Portugalských nemocnic, kde právě podstupuje všechny podstatná vyšetření.Rozsah zranění ale stále není známý.Jelikož, ale zpěvák věnoval svůj veškerý čas trénování choreografie je možné že za tím stojí únava a přetažení.

Na svém Instagramovém profilu se podělil s fanoušky o to co právě prožívá. "Už nemůžu ani chodit. Právě jsem se vrátil z jedné nemocnice a už mířím do jiné. Děkuji vám za všechny zprávy a přání. Snažíme se udělat vše, co je v našich silách, abych se zas brzy postavil na nohy,"!

Z celého srdce doufá, že bude v pořádku, protože účast v soutěži je pro něj velmi důležitá a nedovede si ani představit že by to měl vzdát.Zdravotní stav mladíka budeme nadále sledovat a hlavně mu budeme držet palce, aby byl co nejdřív v pořádku a splnil si svůj sen!

Témata: Mikolas Josef