Nová sázka? Kazma nepřestává bojovat o Marešovo Ferrari!

Kamil Bartošek alias Kazma 8

Autor: Lelková, stars24.cz

30. dubna 2018 16:58

Po nedávné kauze, kterou nachystal Kamil Bartošek (32), neboli Kazma, moderátorovi Leošovi Marešovi (42) ho nepřestává Kazma vyzývat, aby splnil svůj slib a předal mu klíčky od svého ferrari. Ačkoliv je kolem toho, co se stalo hodně otazníků, mladší z moderátorů Kazma, si z toho nepřestává dělat srandu, a baví tím i Leoše!

Když mu Mareš nedal své ferarri pořídil si Kazma svoje vlastní a nezapomněl se pochlubit fotkou na sociální síti Instagram. „Leoši, naval ferrari,“ tuhle větu opakuje Kamil Bartošek pořád dokola a zatím nevypadá že by s tím přestal. Marešův luxusní sporťák si nárokuje poté, co ho minulé pondělí donutil řídit jiné auto než trabant, přestože se Leoš vsadil, že do svého koncertu bude řídit jenom vůz menších rozměrů, než na jaké je zvyklý.

Celá Kazmova akce byla ale hodně přehnaná a Marešovi fanoušci by teď Kazmu nejraději ukamenovali. Aby to Kamilovi nebylo líto, že mu Leoš neodpovídá na jeho vzkazy, pořídil si vlastní malý model ferrari, ve kterém se prohání po pražských ulicích a upozorňuje tak nejen na sebe, ale i na sázku Leoše Mareše. „Už třetí den mě nahánějí média a novináři v celé zemi, lačnící po mém vyjádření. Jediné, co vám k tomu můžu v současnosti říct je, že stále čekáme na klíče.“ Komentuje u své fotky Kazma. Také Leošovi vzkázal: „Leoši, my stále čekáme na ty klíče. Ti to strašně trvá. Jedu si pro ně asi.“  

Kazmova Instastories slouží teď k neustálému vtipkování na účet Leoše. Udělal si srandu i z označení videí 1/10, což dělá právě jeho obětní beránek Leoš Mareš. Avšak Kamil takto označuje všechna svá videa a pořídil si dokonce i triko na kterém stojí: „U dopravní nehody zastaví jen 1/10.“

„Když to auto Leoš dá, budu měsíc jezdit v tomhle.“ Slíbil fanouškům Kazma na Instagramu.„Princip je takový, že kdo mě od příštího týdne uvidí v jiném autě než ve ferrari, tak mu ho dám. Proto, Leoši, potřebuju, abys nám ho už dal,“ říká na závěr ve svém videu Kamil.

Témata: Kamil Bartošek alias Kazma Leoš Mareš prank