Lucie Šafářová kvůli 13. komnatě narazila? Tohle prý říkat neměla!

Lucie Šafářová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. října 2021 9:53 | Aktualizováno: 3. října 2021 22:04

Lucie Šafářová už raketu pověsila na hřebík, před kamerami se ale ke své tenisové kariéře krátce vrátila. Při vyprávění o zdravotních problémech však prý z jejích úst zazněly i některé nepatřičné věci.

Tenistka Lucie Šafářová byla ústřední postavou páteční 13. komnaty, tak trochu i k vlastnímu údivu. "Nikdy jsem si nemyslela, že natočím 13.komnatu, ale stalo se," podotkla na instagramu.

Epizoda pojednávala především o zdravotních problémech, které ji potkaly během profesionální kariéry. Převyprávěním svého příběhu chtěla upozornit na fakt, že artritida může potkat i sportovce a že ji jde porazit. 

Právě poslední tvrzení se ale některým lidem úplně nelíbilo. "Ne každý má štěstí, ze revmatoidní artritidu porazí. Bohužel ne každý splní podmínky biologické léčby, ne každému sedne… mám Vás rada, ale trochu moc to zobecňujete," napsala jedna z fanynek na sociální síti.

Šafářová se ovšem hájila. "Vůbec ne... chci poukázat na problematiku artritidy, vím, jaká je to hrozná nemoc a jak se blbě léčí," dodala. 

Témata: Lucie Šafářová