Dara Rolins otevřeně o své práci: Proč mě to stále baví?

Dara Rolins 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. října 2021 19:50

Daře Rolins sice stále ještě není ani padesát let, ale v šoubyznyse už je tedy pořádně dlouhou dobu. Rozhodně ale neuvažuje o nějakém předčasném odchodu do důchodu.

Zpěvačky se prý lidé často ptají, zdali ji její profese stále ještě baví. "Představte si, že baví. A když mám občas tendence stěžovat si na to, že jsem unavená, dolámaná z cestování, že je toho všeho moc a možná ještě stále víc, vzpomenu si na mého tatínka," uvedla na instagramu.

Její otec pracoval od 16 let v dopravním podniku jako automechanik a vstával v pět hodin ráno, takže rozhodně nebylo co závidět. Rolins si podle svých slov váží každého, kdo poctivě pracuje.

"Doktor nebo modelka, jedno jako druhé vyžaduje disciplínu. Talent je samozřejmě velká výhoda a dobrá zbraň, pokud ji umíte správně ovládat. Ovšem bez 'přidané hodnoty' je z vás jen další v řadě, co čeká na zázrak," podotkla.

Proto je podle Dary důležité mít ambice. "Tleskám všem, kteří se sebou něco dělají. A zase a znova si musím i dnes, ještě než zaspím takto 'nahlas' připomenout, jak dobře mi je," dodala.

Témata: Dara Rolins