Karel Gott v televizi nejen zpíval, ale i bavil. Připomeňte si legendární scénky s Holzmannem!

Felix Holzmann a Karel Gott

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

25. září 2021 16:18

Felix Holzmann dodnes patří mezi nejslavnější české televizní baviče, který má na kontě řadu legendárních scének. Některé sehrál i s hudební legendou Karlem Gottem!

Felix Holzmann patří mezi klenoty české televizní zábavy. Jeho dnes již kultovní kulaté brýle a humor plynoucí z hrané naivity založené na nepochopeném významu slov rozesmál nejednoho diváka. Zároveň ale platí, že ve svých scénkách komik málokdy vystupoval sám.

Sekundovala mu řada jmen, včetně například herečky Ivy Janžurové, ve zřejmě nejznámější scénce Včera, dnes a zítra. Nešlo ale o jedinou hvězdu, která po jeho boku stanula. Několikrát s ním vystoupil dokonce Karel Gott!

Zřejmě nejznámější jejich scénka se jmenuje Autogram pro syna a pojednává o tom, že Holzmann chce od Gotta nejprve židli, a následně autogram pro svého syna. Podívat se na ni můžete výše a věříme, že se budete skvěle bavit.

Není to však jejich jediná spolupráce. Setkali se na pódiu například i ve chvíli, kdy Holzmann hledal svůj "aluminiový klíček" na kolo. Na tuto scénku se můžete podívat níže.

Témata: Karel Gott Felix Holzmann