Ale ne! Karel Gott je nemocný a léky nezabírají! Co bude dál?

Karel Gott 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

28. dubna 2018 15:01

Zpěvák Karel Gott byl nucen zrušit koncerty, které měl naplánované na příští dny. Je totiž znovu nemocný. A nejde rozhodně o žádnou legraci! Nezabírají mu totiž léky.

Karel Gott často trpí různými zdravotními problémy poměrně často - záněty horních či dolních cest dýchacích má i několikrát do roka. To se teď ukázalo jako problém – podle Blesku se totiž jeho tělo přestalo reagovat na některé typy antibiotik

„Jelikož mu je většinou léčí jedním typem antibiotik, začal být vůči nim jeho organismus už rezistentní,“ svěřil Blesku zdroj z Karlova okolí. „V případě současné virózy mu nasadili jiný typ léčby,“ dodal. Tato nová antibiotika dostal ve formě kapaček.

Gottova mluvčí Aneta Stolzová upřesnila, že zpěvák je momentálně v domácím léčení. „Do nemocnice jezdí na kapačky ambulantně, není hospitalizovaný,“ řekla Blesku Stolzová. Do Všeobecné fakultní nemocnice v Praze ho vozí buď manželka Ivana (42), nebo osobní řidič Daniel Josefi. 

Fakt, že musel změnit program a zrušit vystoupení, mnohonásobného Slavíka rozhodně nepotěšilo. Podle informací Blesku je Gott velmi mrzutý. Musel zrušit svou účast například na koncertu v Košicích s názvem Česko Slovenský večer, kde měl vystoupit s Marikou Gombitovou.

Snad bude Karel Gott brzy v pořádku. Už za několik málo týdnů totiž proběhne unikátní koncert Českého slavíka v pražské O2 aréně. Vystoupení, které se uskuteční 12. června, ale může z mnoha důvodů odpadnout. Například právě kvůli nemoci. Proto uzavřely pojistku pořádající společnosti Bestsport a Karel Gott Agency, které šéfuje Gottova manželka Ivana.

Témata: Karel Gott