Šárka Vaňková: Velký návrat díky muzikálu? Má jen slova chvály!

Šárka Vaňková 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. září 2021 8:38 | Aktualizováno: 21. září 2021 10:41

O Šárce Vaňkové jsme poprvé slyšeli již před sedmnácti lety. Po poražené finalistce historicky první SuperStar se poté v podstatě slehla zem. Nyní se ale na scénu vrací. Vidět ji můžete v muzikálu Robinson Crusoe.

Vystupuje v něm třeba po boku Daniela Hůlky, jemuž také na sociálních sítích vysekla na poklonu. Vzniku představení ostatně věnovala na instagramu poměrně obsáhlý příspěvek.

"Já jsem pyšná na všechny kolegy, na všechny, kteří stáli u zrodu, a kteří vdechli život tomuto krásnému muzikálu a nepřestali věřit, že představení získá reálnou a finální tvář a bezpečně tuto loď dovedli do cíle," napsala zpěvačka.

Úspěšná účastnice SuperStar je podle svých slov poctěna, že může zpívat texty od Jana Krůty na melodie Zdeňka Hrubého a vést dialogy z pera Ivana Hubače.

"Jsem šťastná, že nás vedl báječný a vtipný pan režisér Václav Knop, a že můžu stát opět na jevišti s kolegy, se kterými jsem se potkávala kdysi, ale že jsem poznala i mnoho pro mě nových a neskutečně talentovaných tváří. Být s Vámi na jednom jevišti, je prostě radost," dodala Vaňková.

Témata: Šárka Vaňková