Česká přítelkyně DJ Aviciiho: Jak vypadalo jejich první rande?

Tereza Kačerová 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

28. dubna 2018 10:45 | Aktualizováno: 28. dubna 2018 16:58

Celým hudebním světem otřásla smrt švédského hudebníka Tima Berglinga známého jako DJ Avicii (†28), který podle slov jeho rodiny spáchal sebevraždu. O několik dní později se veřejnost dozvěděla detaily týkající se jeho soukromého života. Jeho přítelkyně, česká modelka Tereza Kačerová, na sociálních sítích zveřejnila jejich fotky i historku z prvního rande.

Kačerová v pátek na instagramu zveřejnila příspěvek, v němž popisuje, že s hvězdným producentem udržovala utajovaný vztah a naznačila, že veřejnost se o něm měla dozvědět až poté, co spolu založí rodinu. S popiskem „nejjasnější hvězdy vyhoří nejrychleji" pak přidala obrázky zachycující společné chvíle mladého páru a hudebníka dovádějícího s Tereziným synem Lukou.

„Na našem prvním rande jsem tě shodila do bazénu i s telefonem v kapse. A tys šel do nejbližšího obchodu a koupil mi kytici rudých růží. O pár dní později jsem šla na párty u bazénu s Michelle a opilá jsem ti psala nesmyslné zprávy, že se ona omlouvá, že to říká, ale že most byl spálen a že už nikam nepovede,“ vzpomíná Tereza na počátky jejich vztahu.

I další schůzka byla podobná. „Na našem druhém rande jsem tě přemlouvala, nutila jsem tě, abys skočil do bazénu, a ty jsi to udělal, „oblečený“ jen v nových Rolexkách, které nebyly voděodolné. Ale někam se to pohnulo. Dotkli jsme se hvězd. Byli jsme spolu tak šťastní. A teď, teď bych prostě jen chtěla skočit do toho bazénu se studenou vodou a probudit se z téhle noční můry,“ truchlí česká modelka.

Témata: DJ Avicii Tereza Kačerová