Ten psychopatickej č***k Kazma! Slavný youtuber přišel s takovou dávkou kritiky, jakou Česko dlouho nezažilo!

Záchvat vzteku Martina Roty ve videu o Kazmovi

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

27. dubna 2018 17:17

Českým internetem už několik dní hýbe kauza moderátorů Leoše Mareše a Kazmy. Zatímco první jmenovaný je spíše v roli oběti a ve všem podle všeho zřejmě i nevinně, Kazma sklízí kritiku kde se dá. Teď se na celou věc svým pragmatickým pohledem zaměřil i youtuber Martin Rota.

Popisovat celou kauzu od začátku je už asi zbytečné. Není totiž skoro nikdo, kdo by o ní neslyšel. Vše začalo, když Leoš Mareš uzavřel sázku: Pokud ho někdo do jeho koncertu uvidí za volantem jakéhokoliv vozu kromě trabantu, věnuje mu své Ferrari. 

Už se zdálo, že sázku má v kapse, ovšem den před koncem sázky přišel podraz. Kazma Kazmitch nachystal na Mareše past, do které by se chytil snad každý řidič. Nafingoval na něj dopravní nehodu, v rámci níž byl Mareš nucen přesednout do jiného vozu. 

Z této událost byl Mareš pořádně v šoku a stejně tak i řada dalších celebrit. Vzápětí se však objevily spekulace, že v tom oba pánové jedou spolu. To ale Mareš rezolutně odmítá. A i když některé důkazy hovořící o spolupráci jsou poměrně přesvědčivé, ani jeden zatím neprozradil nic bližšího.

Situace je v tuto chvíli poměrně stabilizovaná. Kazma čeká na nové auto, Mareš ale není přesvědčen, že by mu ho měl dát. A to ani přesto, že jej chce hvězda pořadu One man show použít na charitativní účely.

Naopak internet se po prvních zveřejněných záběrech doslova otřásá. Nejen spousta celebrit, ale i lidé, kteří se v bulváru obvykle neangažují, našli potřebu celou věc okomentovat. A kritikou na Kazmu nešetří ani Martin Rota.

Ten na svém kanálu Naprosto Retardovaný zveřejnil video, v němž popisuje svůj pohled na věc. V úvodu upozornil, že "Kamza se projevuje jako psychopat, což víme, že je." Poté přečetl vyjádření Kazmy k celé situaci, které začíná tím, že u dopravní nehody zastaví jeden člověk z deseti.

Následně Kazma uvedl, že Mareš se stal stejným ambasadorem jako TV Prima v přípdě Tourettova syndromu, který vstoupil do podvědomí lidí poté, co se v televizi odvysílala velmi zajímavá série pořadu Prostřeno.

"Osvěta je v tomto případě velice důležitá, protože jinak je Kazma psychopatickej č*rák. Prakticky je psychopatickej č*rák i kdyby to byla skutečně osvěta," pokračuje Rota.

Sám tvrdí, že nejde o závist, přestože by sám něco takového nedokázal. "Protože nejsem psychopat!" dodal a vrátil se k Prostřenu, které podle něj nesplnilo účel a nepoukázalo na zmíněnou nemoc tak, jak mělo.

Už třetí den mě nahánějí média a novináři v celé zemi, lačnící po mém vyjádření. Jediné, co vám k tomu můžu v současnosti říct je, že stále čekáme na klíče. #ferrarinadobrouvec #dikyzavsechnymilezpravy #vsesedozvitevpravycas #showgoeson 1/10

Příspěvek sdílený Kazma Kazmitch (@kazma_kazmitch), Dub 27, 2018 v 1:04 PDT

Podle Roty totiž není umění dostat do kontroverzního pořadu kontroverzní osobnost. "To je prakticky stejné jako kdyby dokázal dostat do SuperStar někoho, kdo vypadá dobře, pěkně zpívá a umřela mu celá rodina a má tragickej příběh. To by byla fakt frajeřina, když ten pořad hledá někoho, kdo vypadá dobře, pěkně zpívá a má tragickej příběh!" pokračuje.

Přesto přiznal, že se jednu věc naučil. Nevěděl totiž, že situace je tak špatná, že opravdu u nehody zastaví pouze jeden člověk z deseti. "Děkuji ti Kazmo, žes mě upozornil tímhle totálně kokotským způsobem, kde ses ukázal opět jako totálně magorskej psychopat!" dodává Rota.

Sám Kazma nyní s novináři nekomunikuje a k věci se nevyjadřuje. Na instagramu pouze uvedl, že stále čeká na klíčky od Ferrari.

Témata: Kamil Bartošek alias Kazma Leoš Mareš Martin Rota