Anička Slováčková: Drsná osobní zpověď! Jak ji změnily poslední roky?

Anna Slováčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. září 2021 10:44

Anička Slováčková je v posledních letech přemýšlivou osobou, za což hodně může nepříjemná životní zkušenost. Dcera slavných rodičů si dokonce přiznala, jak se dříve k sobě samé chovala špatně.

Anička Slováčková prý občas narazí na starší fotku z doby, kdy si prý o sobě myslela, že je tlustá. S odstupem času to dost dobře nechápe. Jak tehdy přemýšlela, demonstrovala na konkrétním příběhu.

"Ráno jsem měla chuť si vzít na sebe tenhle outfit a pak se celej den snažila schovávat břicho, protože jsem si myslela, jak mi lezou ven špeky a jak jsem v tom hnusná. Pak jsem se uviděla na téhle fotce někde v médiích a byla jsem na sebe hrozně naštvaná, že jsem si to ráno oblíkla. V tu dobu jsem si řekla, že jsem v tom měla i velkej zadek," popsala.

Šlo o období před třemi až čtyřmi lety. "Narazila jsem na to teď znovu a vidím to úplně jinejma očima a nejradši bych za sebou v ten den cestovala v čase, objala se a řekla si: všechno je v pořádku, mám tě ráda a odpouštím ti," uvedla herečka a zpěvačka.

Tehdy prý o sobě třeba slýchala, že je tlustá. "Jasně, teď sama vím, že většina z nich měli problém sami se sebou, nebo měli oči zaslepené trendem dané doby. Ale nikdy nevíme, když někomu něco řekněme, jak dlouho to v něm může znít a jakej vliv to na něj může mít," podotkla.

"Jsem šťastná, že rostu a přijímám se čím dál tím víc. A jsem taky šťastná, že se mění tyhle špatné 'trendy' a přijímáme se čím dál tím víc i my ostatní. Nebuďte něčím jiným jen kvůli společnosti a tomu, co je in a jak chtějí ostatní, abyste vypadali. Je to váš život, vaše tělo, vaše zodpovědnost," dodala Slováčková. 

Témata: Anna Slováčková