Monika Marešová se svěřila! Co se děje u novomanželů?

Leoš Mareš s Monikou Marešovou 12

Autor: Lelková, stars24.cz

27. dubna 2018 10:35

Je to už dva měsíce, co se z Moniky Koblížkové stala paní Marešová. Také letos oslaví své 37.narozeniny a svěřila se, že by s manželem Leošem Mareše (42) chtěla miminko! Pro Leoše to nebude žádná novinka, z předchozího manželství už má dva syny, Matěje a Jakuba, kteří s Monikou vycházejí velmi dobře.

Portálu Super.cz se Monika svěřila, že ona žádná domácí puťka s mastnými vlasy na mateřské rozhodně nebude! "Je to v plánu. Těhotná nejsem, není to teď aktuální. Ale miminko bychom chtěli," svěřila se.

"Když ženská chce, jde všechno. Na výmluvy nehraju. Že ženská zanevře na cvičení, postavu, je umaštěná, upachtěná doma, to ne. Mít dítě je záhul, práce, samozřejmě štěstí, ale myslím si, že my ženský bychom se měly nějakým způsobem udržovat. To, že máš chlapa doma a máš s ním dítě, je to manžel, neznamená, že budeš chodit spát ve froté pyžamu," konstatovala Monika.

Po nedávném incidentu Leoše s moderátorem Kazmou, kdy na něj nestražil nehodu blízko jeho domu, se Monika moc dobře necítila. Svoje pocity popsala na sociální síti, a někteří její stav popsali za nervové zhroucení. Avšak po Marešových, zdařilých koncertech v O2 Aréně vypadá zase šťastně jako dřív.

Témata: Monika Marešová (dříve Koblížková) Leoš Mareš