Manžel Ewy Farne chce konec! Děkuju za nádherné společné roky, vzkazuje mu zpěvačka!

Ewa Farna a Martin Chobot 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

11. září 2021 10:37

Na instagramovém profilu zpěvačky Ewy Farne se objevil znepokojivý vzkaz jejího manžela Martina Chobota. Ten se rozhodl skončit v kapele, a zpěvačka mu poděkovala za všechny společné roky.

"Po dlouhém rozhodování jsem dospěl k závěru, že s koncem roku ukončím své působení v kapele," napsal Chobot na profilu své ženy, neboť on sám sociálním sítím příliš nefandí.

V kapele strávil celkem 12 let a tvrdí, že jí dal to, co jsem mohl, naopak ona mu dala rodinu. A to je pro něj to nejdůležitější.

"Někde po cestě jsem ale tak trochu poztrácel radost z koncertování a považuji za důležité ji znovu v sobě najít, abych si mohl zase upřímně užívat svou přítomnost na podiu," podotkl kytarista.

"Moc všem děkuji za příležitost v této kapele hrát a za vaší přízeň," dodal závěrem. Jeho vzkaz nezůstal bez odpovědi, své k němu připsala i sama zpěvačka.

"To, že se můj muž takto rozhodnul naprosto respektuju a budu i nadále při něm stát. Děkuju lásko za nádherné společné roky na podiu," vzkázala mu.

Oba jsou spolu od roku 2013, kdy se mezi nimi rozhořela láska, která trvá dodnes. Tu stvrdili v 2017 svatbou a následně i narozením syna Artura.

Témata: Ewa Farna Martin Chobot