Policie, Rychtář a křik! Kolem exmanžela Bartošové se dějí divné věci!

Josef Rychtář 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. dubna 2018 16:42 | Aktualizováno: 26. dubna 2018 23:32

V Říčanech u Prahy se ve středu odehrála podivná událost. Policie přišla otevřít jednu z garáží, která patřila blíže neupřesněnému majiteli. Celé věci ale za záhadných okolností přihlížel i vdovec po Ivetě Bartošové Josef Rychtář.

Podle webu aktu.cz policie na místě zajišťovala důkazy k jednomu ze starých případů. Věci z garáže proto zabavila a odvezla. Na tom by nebylo nic výjimečného, kdyby u toho nebyl přítomen Rychtář.

Garáž mu podle Blesku nepatří, na místě byl totiž i majitel garáže, který ji musel policistům otevřít. Co se nacházelo uvnitř ale není známo.

Není ani jasné, jestli zabavené věci patřily právě Rychtářovi, nebo někomu jinému. Podle svědků se ale Rychtář po otevření rozkřičel. Údajně měl na celou ulici křičet "Zloději!" 

Události přihlížela i exmanželka Josefa Rychtáře Darina Nová a syn Jan. Spekulovalo se i o domovní prohlídce, sám Rychtář k tomu ale nemohl sdělit více informací. "Je to pravda, ale více se k tomu na příkaz policie nesmíme vyjadřovat, protože případ je v šetření," napsal serveru.

Témata: Josef Rychtář