Hana Gregorová provokuje! Vylepuje plakáty, tam kde by neměla!

Ondřej Koptík a Hana Gregorová 7

Autor: Lelková, stars24.cz

26. dubna 2018 13:25

Hana Gregorová (65) vyvěsila plakáty na své nové představení Tři letušky v Paříži, hned vedle Divadla Radka Brzobohatého, které loni po zesnulém manželovi prodala. Teď uvádí představení v Divadélku Radka Brzobohatého, jak nově nazvala svou společnost, která má dokonce i hodně podobné logo.

Nová principálka „starého“ Divadla Radka Brzobohatého, Romana Goščíková (35) se na svou roli velmi těšila, avšak místo scéně na divadle se musí věnovat problémům právního charakteru. „Zakoupila a zaplatila jsem nejen Divadlo Radka Brzobohatého, inscenace, rekvizity a kostýmy, ale i název. Paní Gregorová zvolila hodně podobný, a tak se musím bránit,“ konstatovala Goščíková deníku Blesk.

Právní zástupkyně nové principálky upřesnila, co se stane, jestli se vdova po Brzobohatém nezklidní. „Budeme žádat, aby jí toto jednání zakázal soud, a to prostřednictvím předběžného opatření. Vedle toho se budeme domáhat náhrady škody,“ vzkázala právnička.

Zatímco Gregorová a Goščíková mají plnou hlavu tohoto problému, hercům je to jedno. V inscenaci Tři letušky v Paříži dostala roli i Miluše Bittnerová (40), která se k tomu vyjádřila jasně. „Popravdě ani nevím, jak se nová divadelní společnost jmenuje, ale ve hře mám parádní roli a na nic jiného nemám čas, ani náladu,“ svěřila se Bittnerová Blesku.

Témata: Hana Gregorová Romana Goščíková Miluše Bittnerová Divadlo Radka Brzobohatého