Jiří Menzel (†82) před rokem zemřel: Dojemná slova od vdovy Olgy!

Češi se loučili s Jiřím Menzelem 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. září 2021 11:11

Na den přesně před rokem opustil tento svět legendární režisér Jiří Menzel. Jeho manželka Olga na něj tak nemohla nevzpomenout. Na sociální síti zveřejnila několik fotek a dojemné vyznání.

Olga Menzelová prozradila, že měli s Jiřím rituál spočívající v tom, že kdykoliv se jeden druhému vzdálil, počítali dny do dalšího shledání. "A já stále počítám. Jen tentokrát je to strašně dlouhý… dnes je to 364 dní," napsala na instagramu, kde rovněž zveřejnila fotky od fotografa Attily Kleba.

"Jaký to byl vlastně bezstarostný život, kdy všechno se zdálo být nesmrtelné a navěky. Ale teď to je jiné. Mnohem těžší," svěřila se producentka svým fanouškům.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Olga Menzelová (@olgamenzelova)

Menzelová podotkla, že spolu vydrželi až do samého konce, který přišel vloni 5. září. "V objetí až do samého konce. V dobrém i ve zlém. Stále jsme si byli oporou. Jednou jsi držel ty mě, pak já zase tebe," konstatovala.

"Bylo to výjimečný. Ve všech možných ohledech. A jak jsi říkával, měli jsme velkou kliku, že nás dal život dohromady. Dekuju za tebe, Jiřinko. Zůstáváš hluboko v mojí mysli i v srdci. Navěky. Láska nikdy neumírá," dodala. 

Témata: Jiří Menzel Olga Menzelová