Karel Gott ruší program! Opět onemocněl!

Karel Gott 14

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

25. dubna 2018 17:02

Není to ani pár dní, co česká hudební hvězda Karel Gott vystoupil na velkém koncertě v Žilině, a už je opět nemocný. Byl proto nucen zrušit program na nejbližší dny.

Před nedávnem se Gott vrátil po mnoha prodělaných nemocech opět na pódia a už je zase marod. Podle webu super.cz trpí virózou.

"Z důvodu virózy ruší pan Gott svůj veškerý pracovní program pro nadcházející dny," řekla Super.cz jeho tisková mluvčí Aneta Stolzová.

Zpěvák byl proto nucen zrušit svou účast na koncertu v Košicích s názvem Česko Slovenský večer, kde měl vystoupit s Marikou Gombitovou.

Nezbývá než doufat, že se dá mistr brzy dohromady. Už za několik málo týdnů totiž proběhne unikátní koncert Českého slavíka v pražské O2 aréně.

Vystoupení, které se uskuteční 12. června, ale může z mnoha důvodů odpadnout. Například právě díky nemoci. Proto uzavřely pojistku pořádající společnosti Bestsport a Karel Gott Agency, které šéfuje Gottova manželka Ivana.

Pojistky by měly pokrýt kompletní náklady, kdyby se celé vystoupení muselo rušit. Měly by se z nich zaplatit jak náklady spojené s pořádáním, tak i vracení vstupného divákům.

Karel Gott byl naposledy nemocný před dvěma měsíci, kdy byl dokonce hospitalizován ve Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Osmasedmdesátiletý zpěvák tam byl necelé dva týdny kvůli silné chřipce.

Kvůli nemoci tehdy nemohl Gott vystoupit na plese v Českých Budějovicích a na Česko-Slovenském plese v pražském Obecním domě.

Zpěvák loni oslavil 60 let na hudební scéně. V roce 2016 bojoval se zdravotními problémy spojenými s nádorovým onemocněním. Už v té době prohlásil, že ani po těžké nemoci se nehodlá s hudební kariérou rozloučit a začal se postupně vracet na scénu.

Témata: Karel Gott