Anička Slováčková přiznala: Jen těžko sbírám síly! Co ji trápí?

Anna Slováčková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. září 2021 11:30

Anička Slováčková se v životě už prošla přinejmenším jedním složitým obdobím, občas na ni ale padne obyčejný splín. Talentovaná herečka a zpěvačka se o tom rozsáhle rozepsala na sociální síti.

Anička Slováčková nemá problém se bavit o svých vnitřních pochodech, v posledních dnech se k tomu však neměla. „Pravdou je, že jsem na napsání něčeho inspirativního neměla vůbec sílu. Sama jsem ji poslední dobou nějak těžko sbírala, ačkoli se kolem mě dělo spoustu hezkých věcí,“ svěřila se.

Alespoň zveřejnila dvě fotky s bratrem, který je pro ni velkou oporou. „Stejně vedle sebe pořád stojíme - v dobrém i zlém. Stejně jako dalších pár přátel kolem mě. Opravdoví přátelé vás nikdy nenechají na holičkách. Můžete se sem tam hádat, můžete se déle nevidět, ale když dojde na lámání chleba - budou tu pro vás a vy pro ně,“ vysvětlila.

Dcera slavných rodičů radí se na kamarády obrátit, kdykoliv se člověk cítí osaměle. „V přátelství se nesdílí jen ty pozitivní věci. Přátelé vás obejmou, když brečíte,“ podotkla a doplnila, že přátelství si lidé musí hýčkat.

„Vím, že člověk potřebuje často velkou kuráž a sílu o tom někomu říct, ale i vaši kamarádi budou mít hned lepší pocit, když se s nimi o své starosti podělíte. Ne nadarmo se říká - ve dvou se to lépe táhne,“ uvedla herečka a zpěvačka.

„Doufám, že těm, co něco takového potřebovali slyšet, to dnes trochu pomohlo. I já mám někdy pocit, že všechny ztrácím a jsem na všechno sama. Ale jsem pak ráda když si uvědomím, že to tak není,“ dodala Slováčková.

Témata: Anna Slováčková