Landa se dostal do vážných problémů! Bojuje se státem!

Daniel Landa

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

25. dubna 2018 9:30

Každý občan české republiky musí platit daně. To stejné platí i pro zpěváka Daniela Landu. Ten ale s některými názory finančního úřadu nesouhlasí, a proto je s ním ve při!

V roce 2012 se Landa pasoval na kouzelníka Žita 44, čímž pořádně rozhodil své fanoušky. Aby taky ne, do té doby drsný zpěvák se najednou objevil na pódiu se slepicí v ruce a začal mluvit v hádankách. Podívaná, o které tehdy nikdo nevěděl, co si myslet.

Jak se později ukázalo, jedním z pilířů jeho nové image je jízda v rally. A právě s tou má nyní utrum. Podle Blesku mu ji totiž překazily úřady.

"Bojuji s finančním úřadem o DPH, protože mi nechtějí uznat, že rallye je pilířem ve filmu. Já říkám, že ve filmu o Žitovi to začíná nehodou v rallye, tak je to pilíř filmu. Takže se teď shodujeme v podnikatelských náhledech," řekl deníku.

Sám Landa tak ani neví, zda se sezona dojede nebo ne. "Ale rád bych to dotáhl do pinty filmy, ale uvidíme, zda mi to finanční úřad umožní,“ dodal slavný zpěvák, autor několika úspěšných alb a muzikálů.

A právě jednou z jeho nejúspěšnějších inscenací je muzikál Krysař, který se letos opět podívá na divadelní prkna. Landa v něm ale už zřejmě nevystoupí, ačkoliv v minulosti ztvárnil hlavní roli. Dnes tvrdí, že poslední Krysař Přemek Pálek to hraje tak dobře, že by byla škoda na tom cokoliv měnit.

Témata: Daniel Landa