Misska Kašáková měla autonehodu: S nemocným synem právě jela do nemocnice!

Veronika Kašáková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. září 2021 9:33

Shon během posledního dne prázdnin byl patrný i na silnicích, kde se to neobešlo bez nehod. Do jedné se připletla také misska Veronika Kašáková, která s nemocným synem zrovna jela do nemocnice. Jak dopadli?

Veronika Kašáková má se svým synem více starostí než jiné maminky, protože chlapci byla po porodu diagnostikována vzácná metabolická vada, nemoc zvaná fenylketonurie. Právě kvůli ní se včera společně vydali autem do nemocnice.

Cesta ale neměla dlouhého trvání. "Poprvé v životě jsem bourala, naštěstí při rozjezdu, malé ťuknutí," přiznala modelka na instagramu a připustila, že viníkem byla ona. Auto totiž přehlédla, navíc se domnívala, že je na hlavní silnici.

Někdejší účastnice České Miss se podle svých slov rozbrečela, zatímco její syn se neustále smál. "Asi jsem byla nervózní z návštěvy v nemocnici a prostě jsem se lekla," vysvětlila.

"Naštěstí byl v (havarovaném) autě úžasný pán. Furt se ptal: Proč pláčete?" svěřila se Kašáková, která nakonec incident přečkala bez újmy, ačkoliv se ze za nimi stojícího auta ozývaly nadávky,

Témata: Veronika Kašáková