Tohle mě šokovalo! Absolutní nesmysl! Mareš opět promlouvá o válce s Kazmou!

Leoš Mareš

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

25. dubna 2018 9:07

Druhým dnem hýbe vodami českého šoubyznysu drsný vtípek, který Kazma nafingoval na moderátora Leoše Mareše. Poté, co se celá situace nějakým způsobem vysvětlila, se začaly objevovat informace, které Mareše pořádně rozlítily.

Vše začalo, když Leoš Mareš uzavřel sázku. Pokud ho někdo do dnešního dne uvidí za volantem jakéhokoliv vozu kromě trabantu, věnuje mu své Ferrari. 

Už se zdálo, že sázku má v kapse, ovšem včera ráno přišel podraz. Kazma Kazmitch nachystal na Mareše past, do které by se chytil snad každý řidič. Nafingoval na něj dopravní nehodu, v rámci níž byl Mareš nucen přesednout do jiného vozu. 

Z této událost byl Mareš pořádně v šoku a stejně tak i řada dalších celebrit. Vzápětí se však objevily spekulace, že v tom oba pánové jedou spolu. To ale Mareš rezolutně odmítá.

"Včera se objevil názor, který mě zcela šokoval. A proto si myslím, že je potřeba ho okamžitě rezolutně odmítnout. Ten názor zněl, že jsem o připravované akci Kazmy s fingovanou nehodou dopředu věděl a že jsem se dokonce podílel na tvorbě tohoto námětu. Přijde mi toto tvrzení přímo absurdní. Je to nesmysl a pitomost. O žádné připravované akci jsem nevěděl," napsal Mareš na Instagram a natočil k tomu i video.

V bulváru se ale objevily informace o tom, že se Kazma s Marešem po incidentu sešli a docela si i rozuměli. To moderátor vysvětlil. "Kazma se po již zmiňované, fingované tragické dopravní nehodě se mnou opravdu během pondělka ještě dvakrát sešel, aby mě přesvědčil ke spolupráci na jeho show. Podle něj jsem sázku o Ferrari prohrál. Já si to nemyslím," uvedl.

Už v úterý Kazma zveřejnil na svém facebookovém profilu video, které celý incident mapuje a vnáší do něj světlo. A pokud jste Leoše Mareše podezírali ze senzacechtivosti, pak mu nejspíš dlužíte omluvu. A nebo mu filmová akademie dluží Oscara.

Na videu je totiž dobře vidět celá zinscenovaná nehoda, která působí až neuvěřitelně děsivě. Přesně jak Mareš popisoval na svém instagramu - osobní automobil měl zezadu narazit do multikáry, která vezla kůly. Jeden z nich měl prorazit čelní sklo a doslova sevřít spolujezdce, který tak nemohl dýchat.

Dobré ráno Děkuji za včerejšek. Děkuji za slova podpory, která ke mně doléhala ze všech stran. Včera se objevil názor, který mě zcela šokoval. A proto si myslím, že je potřeba ho okamžitě rezolutně odmítnout. Ten názor zněl, že jsem o připravované akci Kazmy s fingovanou nehodou dopředu věděl a že jsem se dokonce podílel na tvorbě tohoto námětu. Přijde mi toto tvrzení přímo absurdní. Je to nesmysl a pitomost. O žádné připravované akci jsem nevěděl. Kazma se po již zmiňované, fingované tragické dopravní nehodě se mnou opravdu během pondělka ještě dvakrát sešel, aby mě přesvědčil ke spolupráci na jeho show. Podle něj jsem sázku o Ferrari prohrál. Já si to nemyslím.. Více v IG Story ..

Příspěvek sdílený Leoš Mareš (@leosmares), Dub 24, 2018 v 10:20 PDT

Mareš, který měl na uchu telefon s údajnou operátorkou záchranné služby, ještě několikrát nahlas opakuje „Mám couvnout? Mám posunout auto? Dobře" a poté nasedá do vozu a řadí zpátečku. Právě v ten moment Kazma vybíhá na scénu a s ním i celý štáb OneManShow.

Výraz oblíbeného moderátora není potřeba dlouho popisovat. Zatím co Kazma nadšeně poskakuje kolem, evidentně otřesený Mareš se snaží vzpamatovat a objímá se herci, kteří představovali zraněného spolucestujícího a řidičku. 

Kazma pak ještě na konci videa dodává, že Mareš tím nevědomky pomáhá nadačnímu fondu One Man Show Foundation, která chce přispět obětem dopravních nehod. Ferrari by tak s největší pravděpodobností mělo být prodáno a částka by měla putovat na dobročinné účely. Na konci videa se pak objevuje věta „Snad jste si nemysleli, že si to auto chci nechat..."

Témata: Leoš Mareš Kamil Bartošek alias Kazma