Zuzana Kajnarová prozradila: Proč sekla se seriálem Specialisté?

Zuzana Kajnarová

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

29. srpna 2021 13:10 | Aktualizováno: 30. srpna 2021 21:51

Oblíbená herečka Zuzana Kajnarová je divákům známá nejen z filmu Anděl Páně, ale i ze seriálu Specialisté, odkud však po třech letech odešla. Co bylo důvodem?

Podle herečky se jednalo o souhru více okolností. "První je, že se nerada kamkoli uvazuju na dlouho. Jednak si tím můžu zavřít dveře před jinou zajímavou nabídkou, jednak ani nevím, co se mnou bude za rok," řekla Novinkám Kajnarová.

Prozradila také, že když Specialisté začínali, byl to zkušební projekt na tři měsíce. Pak se ale protáhl na rok a následně se každoročně prodlužoval.

Ačkoliv byla televize Nova vstřícná vůči jejím dalším závazkům, jako je rodina nebo divadlo, časem to prý bylo nezvladatelné. "Přiblížila se chvíle, kdy měla dcera a hned po ní i syn nastoupit do školy, už toho na mě bylo moc," řekla.

Cítila prý také, že jí Specialisté už nic nového nedávají. "I herecky jsme se opravdu moc pěkně sešli, David Prachař, Honzík Zadražil, Kuba Štáfek a já. Bavilo nás to spolu a rozuměli jsme si. Jenže pak najednou odešel David a půlroku po něm Honzík. A my jsme s Kubou cítili, že bez nich už to není ono a že toužíme dělat i jiné věci," dodala.

Témata: Zuzana Kajnarová